Bli medlem i Färgelanda IF

Som medlem förklarar Du ditt stöd till Färgelanda IF extra mycket och är med och påverkar vår förenings framtid. Vi kan fortsätta driva en förening för både seniorer och ungdomar i kommunen. Som medlem i Färgelanda IF kan du vara aktiv inom fotboll och/eller friidrott.

Medlemsförmåner

• Bra priser i klubbshopen på exempelvis overaller med mera.

• Låga medlemsavgifter.

• Möjlighet att påverka och utveckla föreningen.

Stöd Färgelanda IF

• Du kan koppla ditt spelkort på Svenska Spel till Färgelanda IF. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till Färgelanda IF. Det kostar inget, tack för ditt stöd!

Medlemsavgifter 2019

Stödmedlem   100 kr

Aktiv               300 kr

Familjeavgift   600 kr

Familjeavgiften gäller två vuxna och ett eller flera barn. Seniorspelare över 18 år ingår inte i familjeavgiften.

Träningsavgifter 2019

Aktiva från 15 år 500 kr

Medlemsavgiften kan du som stödmedlem antingen betala in till bankgiro 636-1067 eller via Swish-nummer 123 511 14 22, alternativt kontant i samband med de första hemmamatcherna varje säsong. Vid inbetalning via Bankgiro eller Swish, ange fullständigt namn och personnummer på respektive medlem. Får uppgifterna inte plats, så ring eller mejla in dem till kansliet.

Medlems- och träningsavgifterna för aktiva och familjer faktureras till era angivna e-postadresser. Hjälp oss att uppdatera era kontaktuppgifter om ni ändrar dem, genom att kontakta kansliet på telefon 0528-108 36 eller mejla till fargelanda.if@telia.com

Bästa hälsningar

Styrelsen Färgelanda IF