SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bli medlem i Färgelanda IF

Som medlem förklarar Du ditt stöd till Färgelanda IF extra mycket och är med och påverkar vår förenings framtid. Vi kan fortsätta driva en förening för både seniorer och ungdomar i kommunen. Som medlem i Färgelanda IF kan du vara aktiv inom fotboll och/eller friidrott.


Medlemsförmåner

  • Bra priser i klubbshopen på exempelvis overaller med mera.

  • Låga medlemsavgifter.

  • Möjlighet att påverka och utveckla föreningen.

Stöd Färgelanda IF

  • Du kan koppla ditt spelkort på Svenska Spel till Färgelanda IF. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till Färgelanda IF. Det kostar inget, tack för ditt stöd!

Medlemsavgifter 2022

Stödmedlem                    100 kr

Aktiv (f 2016 -)                 300 kr

Fotbollskoj (f 2019-2017)   100 kr

 

Träningsavgifter 2022

Aktiva från 15 år 500 kr

 

Medlems- och träningsavgifterna för aktiva och familjer faktureras till era angivna e-postadresser. Hjälp oss att uppdatera era kontaktuppgifter om ni ändrar dem, genom att kontakta kansliet på telefon 0528-108 36 eller mejla till fargelanda.if@telia.com

Vill du bli stödmedlem och inte fått något mail, då klickar du på den grå rutan på startsidan där det står "Bli medlem,"

 

Bästa hälsningar

Styrelsen Färgelanda IF

 
Våra sponsorer