Om laget

Till vårt fotbollslag är alla barn som är födda 2009 och 2010 välkomna att delta. Vill du bli medlem så gå till denna länk.

Vi som är tränare heter Louise Kleibrant tel 070-289 59 30 och Martin Zetterström tel 073-98 96 313. Kontakta oss gärna om du har frågor. Du kan även hitta oss på facebook.

Vår förening strävar efter att uppfylla reglerna gällande Fair Play. Det innebär att både barn, ledare, föräldrar, domare och åskådare ska ha ett bra uppförande, stötta varandra och heja fram lagen.

Nu kör vi!

Avslutning sommarsäsongen
2017-11-12 21:28
I söndags hade alla ungdomslag avslutning på sommarsäsongen i sporthallen. Diplom och plaketter delades ut efter matcherna till alla som deltagit under året. Vi hade många spelare med från PF -09/10 och hela laget kämpade på bra! Ni som inte kunde närvara får era diplom och plaketter på träningen framöver.