Bli medlem i Färgelanda IF

Som medlem förklarar Du ditt stöd till Färgelanda IF extra mycket och är med och påverkar vår förenings framtid. Vi kan fortsätta driva en förening för både seniorer och ungdomar i kommunen. Som medlem i Färgelanda IF kan du vara aktiv inom fotboll och nytt för i år även friidrott.

Medlemsförmåner

• Bra priser i klubbshopen på exempelvis overaller och väskor med mera.

• Du får köpa ett årskort för 200 kronor. Kortet gäller som inträde till alla Färgelanda IF:s hemmamatcher.

• Möjlighet att påverka och utveckla föreningen.

Stöd Färgelanda IF

• Du kan koppla ditt Stadiumkort till Färgelanda IF och stödja vår förening när du handlar på Stadium. Koppla kortet i kassan i affären eller på internet.

• Du kan koppla ditt spelkort på Svenska Spel till Färgelanda IF. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till Färgelanda IF. Det kostar inget, tack för ditt stöd!

Medlemsavgifter 2018

Stödmedlem   100 kr

Aktiv              300 kr

Familjeavgift   600 kr

Familjeavgiften gäller två vuxna och ett eller flera barn. Seniorspelare över 18 år ingår inte i familjeavgiften.

Medlemsavgiften kan du som stödmedlem antingen betala in till bankgiro 636-1067 eller kontant i samband med de första hemmamatcherna varje säsong. Vid inbetalning via Bankgiro ange fullständigt namn på respektive medlem.

Medlemsavgifterna för aktiva och familjer faktureras till era angivna e-postadresser. Hjälp oss att uppdatera era kontaktuppgifter om ni ändrar dem, genom att kontakta kansliet på telefon 0528-108 36 eller mejla till fargelanda.if@telia.com

Bästa hälsningar

Styrelsen Färgelanda IF