Målrik första halvtimme avgör på Sparvallen
2017-03-22 12:04

Svarteborgs FK – Färgelanda IF 4-6 (1-4)

Målrik första halvtimme avgör på Sparvallen

Sekundvisaren hade inte hunnit ett varv innan Alex K gjorde sitt första mål för FIF, närmare bestämt 43 sekunder när han berömda höger (!) talar. Framspelningen av Matte B.

0-2 kommer i 19:e minuten, den här gången är det Olli, som med ett mäktigt skott träffar rätt. Fin skottfint föregår målet.

Alex K ökar på till 0-3 bara ett par minuter senare.

När sedan Jesper Karlsson sätter fyran innan halvtimmen är spelad är det väl klart !?

Men icke ! SFK reducerar strax innan paus när Mattias Kesenci, i friläge, reducerar till 1-4.

Tyvärr får vi en jobspost i första halvlek när Hanen tvingas utgå på grund av knäskada.

Fantastiskt att det finns matchläkare på Sparvallen, men vi saknar Annika i dessa lägen.

Vi gör lite byten i halvlek, alla ska ha minst 45 minuter. Hampus Blom som nu spelat färdigt hockeyn för säsongen orkar med mer än 30 sekunder i taget och ligger bakom dubbla reducering av hemmalaget. Först 2-4 på ett distinkt skott och därefter 3-4 på straff.

3 mål  sista 10. 3-5 av Olofsson efter hörna och 3-6 av Jesper som via hemmaspelare ser bollen gå i mål.

Hamam Kousa reducerar med ett par minuter kvar när han fastställer 4-6.

Nu har vi matchledigt över helgen och nästa möjlighet att se oss blir den 1 april när vi spelar sista matchen i DM mot Brålanda IF

Tro Kara

Linus Karlsson