Håfreströms IF- Färgelanda IF 3-1 (1-0)
2017-03-21 06:50

Efter succén i första DM-matchen mot IFK Åmål blev det förlust mot Håfreström i omgång 2.

Hemmalaget får en bra start i matchen och kan göra 1-0 redan efter 8 minuter när Nour Eddin Bahrao kan näta sedan vi inte fått bollen ur straffområdet.

Håfreström, som ser avsevärt starkare ut i år, håller undan relativt enkelt och går till halvtidsvila med 1-0.

Värdarna har större vilja än oss och gör både 2- och 3-0 i andra halvlek genom Burim Avidaj och Martin Kopp. Vi saknar inte möjligheter men Håfres nye målvakt, är riktigt bra.

Han kan dock inte hindra att Jesper Karlsson, fint framspelad av Hanen kan snygga till siffrorna med mindre än 10 minuter kvar att spela.

Åmål vann över Brålanda, vilket innebär att samtliga lag i serien har 3 poäng med en match kvar att spela.

Vi möter Brålanda på Sörbyvallen den 1 april.

Oddset på Håfreström sjönk från 25 till 14 gånger pengarna i och med vinsten mot FIF

Niklas Englund

Johan Andersson